Povolání

18.12.2010 18:52

Champion

Champion je bojovník specializovaný na útok. Ovládá nejvíce druhů zbraní, může nosit těžkou zbroj a používat dvě jednoruční zbraně naráz. Ve společenstvu je obvykle brán jako ten, kdo dává poškození a nejvíce efektivní je proti více nepřátelům současně.
Zakládá si na síle - might a i vitalitu má dobrou.V případě potřeby si ale i Champion za určitých podmínek může vzít těžký štít a specializovat se na obranu. Champion se tedy dá hrát jako celkem univerzální postava.
V boji Champion využívá speciálního "Fervour" systému. Jde o jakýsi zápal do boje, různými bojovými postoji a skilly se jeho fervour v boji zvyšuje a to mu pak umožňuje použít jiný skill.
 

Championem může být...

 

  • Člověk, Elf, Trpaslík
  • Video

     

    Lore-Master

    Lore Master je v podstatě kouzelník, učenec je nazván proto, že jediní kouzelníci ve Středozemi jsou Istari. Využívá prastarých znalostí aby vládl ohni, vodě a i myslí nepřátel. Také má svého věrného přítele, což může být např. havran, medvěd nebo rys. I ve spoločenstvu je ceněný, dokáže omráčit nepřátele, trochu léčit a i dávat dobré poškození. Umí také zakouzlit pár podpůrných kouzel a i oslabit nepřítele. Sám je ale celkem zranitelný. Jeho ceněnou vlasností je Will - vůle a Fate - osud
     

    Lore-Masterem může být...

     

  • Člověk, Elf
  • Video

     

    Guardian

    Dokáže obdržet velké množství poškození a ani to s ním nehne. Jeho obrana je založená na velikém množství životů a silném odrážení a blokování ran. Proto je velmi ceněný do spoločenstva, a často i nezbytný. Nejen že obdrží velká zranění, dokonce dokáže nepřátele přinutit aby se zaměřili přímo na něj, a tím chrání ostatní. Guardian obvykle nosí těžkou zbroj a těžký štít. Mimo obrany proti fyzickým útokům má i dobrou resistenci proti přírodním živlům a temným silám.
     

    Guardianem může být...

     

  • Člověk, Elf, Trpaslík, Hobit
  • Video

     

    Minstrel

    Minstrel je de facto léčitel. Léčí velké množství morálky a i více lidem najednou. Také ostatní podporují, a dokáží je tak dosáhnout lepších výkonů. Jsou ale schopni způsobit i nějaké to poškození různými světelnými útoky a písněmi. Také je unikátní tím, že ostatním dává Hope - naději. Ta zvyšuje morálku ale i poškození. Minstrel obvykle nosí lehké jednoruční zbraně.
     

    Minstrelem může být...

     

  • Člověk, Elf, Trpaslík, Hobit
  • Video

     

    Hunter

    Hunter je v překladu lovec, ale dost blízko má k hraničáři. Specializuje se na střelbu, ale při boji na blízko umí používat kromě normální jednoruční zbraně ještě dýku. Umí pokládat pasti, nacházet zkratky, a zakládat ohně. Dále také má schopnosti objevit skryté nepřátele. Podobně jako má Champion Fervour, má Hunter Focus - ten mu zlepšuje přesnost střel a dovoluje vystřelit různé speciální střely. Hunter je vynikajícím solo povoláním, když bojuje proti jedinému nepříteli. Na nepřítele zautočí z dálky a ještě ho zabrzdí nastraženou pastí. Tímto způsobem může porazit i nepřátele s mnohem větší úrovní, než je on.
     

    Hunterem může být...

     

  • Člověk, Elf, Trpaslík, Hobit
  • Video

     

    Captain

    Vůdce. Jeho zbraní je halapartna. Vede ostatní do boje a bitev. Pod jeho velením podávají všichni lepší výkony. S kapitánem vždy chodí ještě vlajkonoš, který nese určitou standartu. Dokáže ostatním dodat naději, stejně jako vystrašit nepřítele. Jeho velící schopnosti také dokáží společenstvu utéct z obklíčení - dokáže svým Haste(Spěch) popohnat ostatní.
     

    Captainem může být...

     

  • Člověk
  • Video

     

    Burglar

    Zloděj. Je mistrem plížení a skrývání. Umí také otevírat uzamčené zámky. Mate nepřátele a tím je oslabuje, nemá problém vrazit nepříteli kudlu do zad a jako jediný dokáže vyvolat fellowshipový manévr. Pokud si vyberete Burglara jako své povolání, ulehčíte si v budoucnu hodně práce. Plížením se vyhnete v questech mnoha bojům. Burglar je také velmi efektivní v bojích 1 vs. 1, ale má problém s více nepřáteli najednou.
     

    Burglarem může být...

     

  • Člověk, Hobit
  • Video

     

    Warden

    Wardenové jsou ochránci hranic. Jejich obrana se vyrovná Guardianům. Jejich zbraní je kopí, kterým umějí obratně házet a tak omráčit nepřátele. Narozdíl od Guardiana ale nosí pouze střední zbroje (medium), zato se dokáže sám léčit. Většina jeho skillů se skládají z "Gambitů" - tři základní prvky - hlavní útok, wardenův křik a útok štítem se různě kombinují.

    Wardenem může být...

     

  • Člověk, Elf, Hobit
  • Video

     

    Rune Keeper

    Jsou mistři starých slov a to zejména runových slov. S jejich pomocí pomáhají svobodným národům. Dokáže slušně léčit a i dávat velmi dobré poškození, ale ne obojí současně, vždy si musí vybrat. Rune Keeper pracuje s něčím, co by se dalo nazvat napětím - v jeho rozhraní se nachází "Attunement Meter", který toto napětí měří a čím více energie Rune-keeper nashromáždí tím více dostane různých bonusů a tím lepší léčící schopnosti má. V boji také používá různé esence živlů.

    Rune-Keeperem může být...

     

  • Elf, Trpaslík